Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

gezocht: slager Beuningen

  • T. van Neerbos

    Wij zijn een leverancier van vlees aan horecaondernemingen, die voldoen aan de strengste hygienenormering. Sinds zes jaar voldoen wij aan de HACCP normering en zijn gevestigd in Beuningen. Met een klein team leveren wij gerenommeerde restaurants in de omgeving van Nijmegen.

    Het zijn soms hectische tijden, omdat de klant bij ons nr. 1 is. Hierdoor mogen zij eisen stellen aan het vlees dat wij leveren. Ons streven is en blijft het leveren van kwaliteit en service.

    Wij zijn op zoek naar een collega, die samen met ons verder wil werken aan het uitbreiden van ons bedrijf. Wij werken van maandag tot en met zaterdag en een 5-daags rooster wordt in onderling overleg vastgesteld.

    Als u geinteresseerd bent om eens te komen praten over de beschikbare functie, dan kunt u een afspraak maken met Jolanda van Elk en voor inhoudelijke vragen kunt u vragen naar Ton van Neerbos. Ons telefoonnummer is 024 675 0075.

    Wij laten u graag zien waar we werken en vertellen u dan meer over de openstaande vacature.

    Wellicht tot ziens.

    Met vriendelijke groet,

    Ton van Neerbos

    Neerbos Horeca Vlees Service

    Goudwerf 13

    6641 TE BEUNINGEN

    Tel. 024 675 00 75

    Fax. 024 675 00 22

  • Iwan Veerbeek

    CV: Opgegroeid en gewerkt in de ambachtelijke slagerij van mijn ouders.

    Gerkt bij Van der Zee Vleesgrootverbruik te Emmen, eerst als winkelslager/potioneerder (1 jaar), daarna als Productieleider afdeling Horeca

    (5 jaar).

    Ik ben 31 jaar, gehuwd, 2 zoontjes.

    Op dit moment woonachtig in Emmen.

    In afwachting van Uw reactie,

    Iwan Veerbeek

    Tel: 0591-631399, mob.: 06-50615662

    E-mail: iveerbeek@planet.nl