Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Beste ZZPslager.

  • Martijn Valk Ambulante Slagers

    Zelf ben ik ook ZZPér van beroep. Maar nu het een rustige tijd is voorde ZZPér gaan de meeste onder het gemiddelde tarief van € 25,00 zitten.

    Ik heb vandaag contact gehad met een bedrijf uit Amsterdam die ook met ZZPér werkt.

    Die wisten mijn te vertellen en dat heb ik ook van anderen gehoord.

    Dat de slagers aan het werk gaan voor € 21,00 en geen kilometer vergoeding

    JONGENS WAAR ZIJN WE IN HEMELSNAAM MEE BEZIG

    Als we nou met z´n allen een tarief hanteren van € 25,00 en gewoon kilometers rekenen.

    Want de bedrijven laten je nu komen voor € 21,00 maar dat willen ze in het seizoen ook dan betalen, en geen € 25,00 Ik moet zeggen dat wij slagers nog goedkoop zijn als je bedenkt dat een freelance timmerman een bedrag van € 30 a 35 euro vraagt dit is exclusief kilometers.

    Dus blijf gewoon € 25,00 vragen en durf geen nee te zeggen tegen de opdrachtgever als hij minder wil betalen.

    Onthoud een ding: Ze hebben ons nodig. Nu misschien niet maar in de maanden mei t/m oktober des te meer.

    En in de slagers wereld komen ook geen nieuwe slagers het verouderd of stoppen gewoon met werken en gaan wat anders doen.

    En waarom zouden we geen centrale planning maken? De voordelen zijn als volgt:

    • Tijd besparend

    • Kosten

    • Constant 1 contact persoon

    • Een centraal telefoon nummer

    Lijkt het jullie wat laat dan een berichtje of reactie achter in mijn e-mail.

    En misschien kunnen we eens wat afspreken om met zijn allen te gaan samenwerken.

    Mijn e-mail is ambulanteslagers@planet.nl

    Met vriendelijke groet,

    Martijn Valk

  • nick

    In welk opzicht opzicht zou ik dan tijd kunnen besparen.

    Groetjes, Nick VermeerMartijn Valk Ambulante Slagers schreef:

    >

    > Zelf ben ik ook ZZPér van beroep. Maar nu het een rustige

    > tijd is voorde ZZPér gaan de meeste onder het gemiddelde

    > tarief van € 25,00 zitten.

    > Ik heb vandaag contact gehad met een bedrijf uit Amsterdam

    > die ook met ZZPér werkt.

    > Die wisten mijn te vertellen en dat heb ik ook van anderen

    > gehoord.

    > Dat de slagers aan het werk gaan voor € 21,00 en geen

    > kilometer vergoeding

    > JONGENS WAAR ZIJN WE IN HEMELSNAAM MEE BEZIG

    > Als we nou met z´n allen een tarief hanteren van € 25,00 en

    > gewoon kilometers rekenen.

    > Want de bedrijven laten je nu komen voor € 21,00 maar dat

    > willen ze in het seizoen ook dan betalen, en geen € 25,00 Ik

    > moet zeggen dat wij slagers nog goedkoop zijn als je bedenkt

    > dat een freelance timmerman een bedrag van € 30 a 35 euro

    > vraagt dit is exclusief kilometers.

    > Dus blijf gewoon € 25,00 vragen en durf geen nee te zeggen

    > tegen de opdrachtgever als hij minder wil betalen.

    > Onthoud een ding: Ze hebben ons nodig. Nu misschien niet maar

    > in de maanden mei t/m oktober des te meer.

    > En in de slagers wereld komen ook geen nieuwe slagers het

    > verouderd of stoppen gewoon met werken en gaan wat anders doen.

    > En waarom zouden we geen centrale planning maken? De

    > voordelen zijn als volgt:

    >

    > • Tijd besparend

    > • Kosten

    > • Constant 1 contact persoon

    > • Een centraal telefoon nummer

    >

    > Lijkt het jullie wat laat dan een berichtje of reactie achter

    > in mijn e-mail.

    > En misschien kunnen we eens wat afspreken om met zijn allen

    > te gaan samenwerken.

    > Mijn e-mail is ambulanteslagers@planet.nl

    >

    > Met vriendelijke groet,

    >

    > Martijn Valk

  • edwin

    hallo martijn

    het lijkt mij ook wel wat om ambulant slager te worden kan je me wat meer info geven hoe jij dat doet.

    groetjes van een slager uit purmerend

  • paul stoove

    ik wou even zeggen dat ik het met je eens ben, want ik wil ook ambulante worden, en ik wil toch dat er nog wat verdient kan worden, zou je mij kunnen informeren over ambulant worden en zijn. met vriendelijke groet paul stoove

  • a.kater

    er zijn zoveel slagers die werk zoeken.

    hoe komen jullie er nou bij dat dit een beroep is waar ze zitten te springen om mensen ????????

    vr. gr. a kater

  • Martijn Valk Ambulante Slagers

    Dat zeg ik nu misschien niet.

    Maar het seizoen komt er weer aan dus dat betekend een hoop werk voor ons

    En als ZZP slager weet je gewoon dat het een maand of 4 rustig in de vlees industrie. zorg daarom dat je een stekie van 4 maanden ergens heb.

    Maar geloof mijn er komt een tijd dat ze om ons staan te springen.

    Martijn Valk

  • marcel

    Wil je mij ook wat info geven over het starten als zzp-er, ik loop hier ook al enige tijd aan te denken. Ik loop alleen tegen wat drempels aan zoals: Wat als je opdrachtgever niet betaald, en wat als je plotseling ziek word of familie omstandigheden ervoor zorgen dat je niet kunt? hoe los jij dit op? Heb jij veel vaste opdrachtgevers? en hoe heb jij je netwerk opgebouwd? ik hoop iets van je te horen.

  • marcel

    Ben jij toevallig de Edwin die bij Plusmarkt de Boer werkt(te)

    Groetjes Marcel

  • edwin

    Dan ben jij Marcel Kaptein?Of niet maar wie ben je dan wel?

    groetjes edwin

  • marcel

    Ja dat klopt, mail even op marcel2410@hotmail.com